OVER MIJ

Hoi! Ik ben Myra Noord, geboren en getogen in Amsterdam. Na de middelbare school heb ik de opleiding MBO Reclametekenen aan de Grafische School gedaan, echt een schot in de roos. Hierna ben ik als vormgever werkzaam geweest bij een uitgeverij. Daar de ontwerpkant mij meer aansprak, heb ik aan de Estor Studioschool de HBO opleiding Art-direction & Design gevolgd en met goed gevolg afgerond. Na voor diverse reclamebureaus gewerkt te hebben ben ik in 2003 voor mijzelf begonnen en heb ik ‘2id’ opgezet.

liefde voor groen

Op Tuinpark Dijkzicht tuinier ik al meer dan tien jaar met veel plezier in mijn eigen tuin. Het is een prachtig park met het  Natuurlijk tuinieren keurmerk. Heerlijk vind ik het; lekker wroeten in de aarde. Hiernaast zie je o.a. de Eupatorium cannabinum waar enorm veel bijen en hommels op af komen!

Outfit Library Less

Geweldig concept van een ondernemer met passie: Outfit Library Less, Kledingbibliotheek in Arnhem waar je onbeperkt kleding kunt lenen voor een vast bedrag per maand. Van mijn hand zijn de stickers die we samen op de ramen hebben geplakt.

and i love jazz...

Mijn enthousiasme voor jazz is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader – Hammond organist Herbert Noord – heeft op binnen- en buitenlandse jazzpodia gestaan en verscheidene malen op het North Sea Jazzfestival. Ik was daar, samen met mijn moeder, heel vaak bij. Als twintiger was ik middagen te vinden op de jazzafdeling van Concerto.