NIEUWE SITE VOOR TROTS OP DE BOER BIER

NIEUWE SITE VOOR TROTS OP DE BOER BIER

Dag in dag uit mogen wij vers, gezond en lekker eten en drinken! Dat hebben we te danken aan de boeren in Nederland. Wij willen onze boeren ondersteunen in deze roerige en uitputtende tijden. Wij willen dat de boeren blijven in Nederland!

In de 21e eeuw is de boer meer en meer onder druk komen te staan tot een punt dat het genoeg was voor de boeren. Zij hebben zich massaal verzet tegen het landbouwbeleid van onze overheid met onder andere de leus “trots op de boer” en het blauw-wit-rood.

Wij leven intens mee met het gevecht van onze boeren. Dat raakt ons diep! Vanuit de noodzaak om iets terug te doen voor onze boeren ontstond het idee van een stoer en krachtig blikje bier om onze boeren een hart onder de riem te steken. Dat is ons Trots op de Boer Bier geworden!

Vele maanden hebben wij met man en macht hieraan gewerkt. We raakten zo enthousiast dat wij meer wilden doen dan alleen bier. Ook wijn heeft het licht al gezien en momenteel werken we hard aan koffie en chocolade. Alles om de boeren, hun boerderijwinkels en de boerenbelangenorganisaties te ondersteunen en hun gevecht onder de aandacht te brengen bij alle Nederlanders. Hun gevecht raakt ons allen!

Onze missie is om elke Nederlander bewust te maken van het gevecht van onze boeren zodat zij weer een normaal leven kunnen leiden met hun gezinnen en families. Dat ze weer een toekomst zien en hebben in Nederland want Nederland is en blijft een boerenland!

Daarom hebben wij de Boerderijwinkels centraal gesteld. De plek waar je het beste van de boeren eenvoudig kan kopen. Gewoon bij jou in de buurt. Wij geloven namelijk in de kracht en onafhankelijkheid van onze boeren. Op onze website staan de aangesloten Boerderijwinkels die onze Trots op de Boer Producten verkopen. Elke dag worden dit er meer!

Trots op de Boer Producten, producten met een missie!

2id heeft de huisstijl, alle producten en de website mogen ontwerpen en daar ben ik best trots op 😉

trots op de boer

Reacties zijn gesloten.