VIBERS

Vibers™, papier van Olifantsgras

VIBERS
Duurzaam printwerk
Ben je opzoek naar duurzaam printwerk? Vraag dan naar Vibers™. Dit materiaal is gemaakt van Olifantsgras. Vibers™ is een prachtig papier met een natuurlijke uitstraling. Perfect geschikt voor visitekaartjes, briefpapier, uitnodigingen en tal van andere toepassingen. Door zijn ecolook laat je zien dat het op een duurzaam materiaal is gedrukt.

Waarom wij dol zijn op olifantsgras
Je hebt het vast wel eens zien staan maar nooit geweten hoe geweldig het eigenlijk is. Het groeit namelijk als kool, heeft de energetische waarde van steenkool en heeft nauwelijks onkruidbestijding, insecticide, irrigatie of bemesting nodig. Oh, en je kan er bouwmaterialen, papier, bioplastics of biobrandstoffen van maken.

Olifantsgras groeit op braakliggende terreinen en is een bijzondere plant. Het neemt wel 4x zoveel CO2 op als een bos met bomen en groeit op arme grond zonder gebruik van irrigatie of bestrijdingsmiddelen.
Vibers™ papier is ook gemáákt op Hollandse bodem, het heeft dus maar een heel klein stukje hoeven reizen voordat jij het in handen kreeg. Op deze manier maken we gebruik van de Nederlandse maakindustrie en zo weinig mogelijk transport. Wel zo duurzaam.

Reacties zijn gesloten.